Salsåker Herrgård i Höga Kusten, Bröllop Bed and Breakfast Konferens, High Coast Manor

Bed & Breakfast

Bb villa

Bed & Breakfast på Salsåker Herrgård

Upplev en trivsam vistelse i Bed & Breakfastvillan med havsutsikt från alla rummen. Våra rum är stora och fräscha med sköna sängar, egen dusch och toalett på alla rummen. Ni kan även boka rum inne i herrgården om ni önskar ha det extra fint under er vistelse på Salsåker ön. Under högsäsong serveras frukostbuffén i Herrgården.

Ni har tillgång till fullt utrustat kök om ni önskar tillaga er egen middag och passa gärna på att tillbringa denna i kvällssolen på vår bastubrygga där ni även kan låna grill under högsäsong.

Paddla kanot runt ön och på upptäcktsfärd längs Ullångerfjärden. Vi har Kanadensare och flytvästar till uthyrning. Ullångersfjärden är två mil lång och över 100 m djup,  sträcker sig från Ullånger till Ulvön. Här finns säl, strömming, sik, gädda, abborre, lax och öring. Promenera runt ön på vår naturstig och ut på den lilla stranden. Stigen börjar vid båtbryggan och går längs havet runt ön.

Kanadensare 1

Koppla av i vår utomhusbastu och unna dig det lilla extra med badrockar och badtofflor. Vid vår lilla badstrand intill bastubryggan kan ni slappna av i solstolar som ni hittar i bastuhuset.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   Rum 4 Svenska   Bild_Rum1_Blabadrum   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vi erbjuder er en vistelse ni länge kommer att minnas med aktiviteter, upplevelser och avkoppling i vacker natur. Här bor man gärna flera nätter och har nära till alla utflyktsmål.

 

Välkomna!