Salsåker Herrgård i Höga Kusten, Bröllop Bed and Breakfast Konferens, High Coast Manor

B&B

Boka här!

Extrasäng kan väljas som tillval till kostnad om 400 kr/person. Ange vuxen eller barnens ålder i meddelanderutan. Incheckning från kl 15.00. Utcheckning senast kl 11.00. Allmänna villkor.

Bb villaBed & Breakfast på Salsåker Herrgård

Upplev en trivsam vistelse i Bed & Breakfastvillan med havsutsikt från alla rummen. Våra rum är stora och fräscha med sköna sängar, egen dusch och toalett på alla rummen. Frukosten serveras på rummet i er kyl. Denna kan självfallet medtagas ut på terrassen där ni har utsikt över havet och bergen. Ni har också vattenkokare, kaffe och te på rummet. 

Ni har tillgång till fullt utrustat kök om ni önskar tillaga er egen middag och passa gärna på att tillbringa denna i kvällssolen på vår bastubrygga där ni även har tillgång till gasolgrill under högsäsong.

Paddla kanot på upptäcktsfärd längs Ullångersfjärden. Vi har Kanadensare och flytvästar till uthyrning. Ullångersfjärden är två mil lång och över 100 m djup,  sträcker sig från Ullånger till Ulvön. Här finns säl, strömming, sik, gädda, abborre, lax och öring. Runt knuten hittar ni en naturstig. Stigen börjar på andra sidan av vår lilla bro och går längs havet och runt Hyndtjärnsön, ni hittar stigen direkt till vänster efter bron. Ni kan även koppla av i vår bokningsbara utomhusbastu. Vid vår lilla badstrand intill bastubryggan kan ni slappna av i solstolar som ni hittar i bastuhuset. Huvudbyggnaden är stängd. 

Kanadensare 1

Vi erbjuder er en vistelse ni länge kommer att minnas med aktiviteter, upplevelser och avkoppling i vacker natur. Här bor man gärna flera nätter och har nära till alla utflyktsmål.

 

Välkomna!