Salsåker Herrgård i Höga Kusten, Bröllop Bed and Breakfast Konferens, High Coast Manor

Konferens

Konferens Salsaker Herrgard

 

Föreläsningar

På Salsåker Herrgård kan ni kombinera er konferens och kick-off med många roliga aktiviteter och äventyr på ön och i trakten runt omkring i höga kusten. På ön har ni tillgång till kanoter, utomhusbastu, biljardrum, herrgården, konferensvillan och fina rum att övernatta i.

 

Konferenssalen

Ni får tillgång till en mycket rymlig konferenssal i konferensvillan. Salen är fullt utrustad med White board, projektor, overhead m.m. och rymmer upp till 35 platser. Vi kan ordna gästföreläsare som erbjuder föredrag i bl.a. ledarskap, medarbetarskap och grupputveckling. Önskar ni anlita gästföreläsare meddelar ni detta i er förfrågan så ordnar vi detta till bästa pris.

 

Herrgården och boende

I herrgården dukas frukostbuffén upp i Gustavianska matsalen och ni sitter på glasverandan med utsikt over havet. Ni får tillgång till biljardrum, sällskapsrum, musikrum samt stora matsalen till kvällsmåltiden.

Vi har 11 fina dubbelrum i Herrgården och Konferensvillan och de flesta kan även användas som trippelrum. Det finns också 4 dubbelrum i en närliggande villa vid behov.

 

 

Festliga Måltider och underhållning brollop

För att få ut så mycket som möjligt av er konferens/ kick-off erbjuder vi en festlig måltid i herrgårdens stora matsal som avslut på kvällen. Eftersom vi hyr ut till slutet sällskap står Ni själv för alkoholdryckerna.

Ni har under middagen tillgång till musikrummet och musikanläggning på verandan. Vi erbjuder även en spännande aktivitet under middag kallad ”Mordgåtan”.  Denna aktivitet går ut på att alla medspelare blir tilldelade en roll i ett mysterium där ett mord har begåtts. Ni skall under middagen lista ut vem den skyldige är med hjälp av era dolda, tilldelade roller.

För finsmakarna erbjuder vi whiskyprovning eller vinprovning till maten om man föredrar de franska läckerheterna.

Aktiviteter

Kanadensare 1är ni sugna på utmaningar som sätter er samarbetsförmåga och uthållighet på prov i olika uppdrag? Då har ni kommit helt rätt. Unna er en rolig upplevelse tillsammans med era medarbetare i Teamkamp, Uppdrag, 5 kamp med yxkastning och skytte, Sumo brottning, eller paintball. Vi erbjuder också fiske eller en guidad vandringstur i spännande natur. För bokning av aktiviteten ” öns Hemligheter” kan ni själva utforma frågorna till tävlingen om ni vill. Vår utomhusbastu står till ert förfogande. Efter bastubadet kan ni relaxa på bastubryggan. Passa också på att paddla runt ön i Sveriges vackraste fjärd. Ullångersfjärden är två mil lång och över 100 m djup, sträcker sig från Ullånger till Ulvön.

Screen shot 2013-03-24 at 9.39.49 PMScreen shot 2013-03-24 at 9.40.02 PMScreen shot 2013-03-24 at 9.39.21 PM

 

 

 

 

 

Bokning 

Ni bokar enkelt in er konferens och kick-off genom att skicka in en offert förfrågan antingen på email till info (a) manorinn.se eller på telefon 0613-12100. När ni bokar er konferens går det även bra att boka gästföreläsare, aktiviteter och kvällsunderhållning enligt listan nedan. Pris på förfrågan.

Gästföreläsningar

Ledarskap, Medarbetarskap, Grupputveckling

Bokning Salsåker HerrgårdAktiviteter

  • Teamkamp
  • Mordgåtan (middagsunderhållning)
  • Uppdraget öns hemligheter
  • Sumobrottning
  • Fiske
  • 5-Kamp
  • Guidad vandringstur
  • Paintball
  • Whiskyprovning på herrgården
  • Vinprovning på herrgården